· 

LEUK!

Deze week zijn we op vakantie. Een top vakantie! Lucas onderneemt van alles. Geniet van de kindjes die hier spelen, zandbak, speeltuin, zwembad.
Gebaren maken deze vakantie nog een stuk mooier! In dit park is een mascotte, Caatje. We gaan naar het speelveld voor een Meet en Greet. Wanneer ze aankomt begint Lucas druk te wijzen en vervolgens maakt hij het gebaar schildpad. Inderdaad de mascotte is een schildpad. Hij geniet volop van het moment maar aan het eind is Caatje moe en moet gaan slapen. Lucas maakt het gebaar slapen en zwaait enthousiast naar Caatje. Thuis aan tafel vraagt Opa wat Lucas gedaan heeft. Met zijn gebaren vertelt Lucas dat hij een schildpad gezien heeft, gespeeld heeft maar dat de schildpad nu slaapt. Geweldig dat hij dit zelf kan vertellen tegen Opa i.p.v. dat wij dit voor hem moeten doen!

Commentaren: 0